Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Meet the Rutherford's

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorWiadomość
StuckyO.

StuckyO.

Liczba postów : 8233

Meet the Rutherford's - Page 28 Empty
PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 7:16 pm

-Drugą? To gdzie?- No skoro Ira chciałby wycieczkę, to mogą mieć jakąś osobną, prawda? Odważył się na to, by i nogę przerzucić na jego drugi bok. Wisiał nad nim w klęczkach, ale skoro ma wyciągać od niego wymarzony prezent, no to nie może mu dać uciec przed odpowiedzią. -Dlaczego nie chcesz mi dać, spełnić twoje marzenie?- zapytał szukając jego dłoni, by złapać ją i ułożyć nad jego głową.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

Liczba postów : 9232

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 7:50 pm

- Tę samą? - Chciał przewrócić oczami, ale się przed tym powstrzymał, bo przecież nie o to tu teraz chodziło. - To może wystarczy dla moich marnym marzeń, hm? - Ot, taki może był nudny i wyzbyty z marzeń. Taki był okropny.
- Czasem tak już jest, ze nie dostajemy tego, co chcemy... - rzucił jakże smętnie, zerkając w górę, żeby jakoś natrafić spojrzeniem na swoją dłoń i dłoń Markusa.
Powrót do góry Go down
https://stucky-is-marvelous.forumpolish.com
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 7:58 pm

-Hej, miło, że masz marzenie spędzić wycieczkę ze mną i dziadkami, ale... Ze mną samym nie chcesz?- Jeszcze trzymał go za dłoń, bo właściwie nie wiedział jak ma odczytać spojrzenie chłopaka. Po prostu chyba na nowo w jakiś sposób muszą siebie się uczyć? -Obiecałeś, ze jak ja powiem, to ty powiesz.- Trochę to takie szkolne było, dlatego też nie powiedział tego jakimś poważnym tonem, a stylizowanym na dziewczynę.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 8:13 pm

- Potrzebuję twoich dziadków, żeby całkowicie nie oszaleć z nadmiaru miłości do ciebie... - Okej, teraz to brzmiał głupio i tandetnie, ale co z tego? Mówił to, co chciał mówić. Markus raczej nie skrytykuje.
Obserwował Markusa, przesuwając leniwie wzrokiem między twarzą Markusa i jego dłonią.
- Niczego nie powiedziałeś. - Przewrócił na niego oczami. - Nie mogę chcieć tej samej wycieczki, co ty? - Czy to nie byłoby sprawiedliwe?
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 8:16 pm

-A może ja bym chciał żebyś oszalał z miłości do mnie?- Zaśmiał się -Układanie ubrań też było obiecane.- Dalej miał ten ciepły i rozbawiony ton. -Jak to nie powiedziałem? Powiedziałem, że chcę wycieczkę, że z dziadkami, a ty... Możesz chcieć tego co ja, to jest.... Miłe i dobre- w końcu na wspólnym chceniu chyba mogą zajść daleko? -Ale... Nie chcesz jakiegoś takiego swojego, swojego prezentu?- Przekręcił lekko głowę w bok.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 8:43 pm

Milczał przez dłuższą chwilę, zastanawiał się, przekręcał głowę w tę i z powrotem, no po prostu poważnie się nad tym głowił. Poważnie.
- Nope - odpowiedział wreszcie, nadal przyglądając się Markusowi. - Jak będziesz szczęśliwy z wycieczki, to ja też będę. - Nawet jeśli to brzmiało tandetnie. - A jeśli zmienię zdanie i będę coś chciał, dam ci znać - obiecał.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 9:31 pm

Przysiadł mu na udach. -Dlaczego czuję, że nie zmienisz zdania? - Przypatrzył mu się, ale nie zadał tego pytania z zarzutem jakimś, po prostu miał takie odczucie i tyle. -No, ale wierzę, że to zrobisz, chciałbym móc cię uszczęśliwić czymś więcej niż tylko swoim szczęściem.- Uśmiechnął się do niego i dopiero teraz puścił jego dłoń. Chyba wystarczająco nad nim wisiał.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 9:48 pm

- Tak, tak, wiem. - Wiedział jak to jest z Markusem i tymi jego chęciami do uszczęśliwiania, dlatego nieszczególnie próbował się sprzeczać. Potakiwał, bo tak, jasne, przemyśli to.
Spojrzał przy tym w dół, żeby przenieść spojrzenie z twarzy Markusa, z jego dłoni i innych części ciała na swoje własne uda. I cóż, przez to też na uda Markusa, które zaliczały się do części ciała, ale to tylko głupie szczegóły, nie?
- Jak wpadnę na jakiś pomysł, dam ci znać pierwszemu - zapewnił i krótko poklepał przy tym udo Markusa.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 10:00 pm

-Mam zejść? - zapytał po tym jak Ira go poklepał. -Ciężki jestem, co? - Mogło to Irze przeszkadzać, wciąż była wśród nich różnica w wadze, choć Markus bardzo się pilnował i dbał o siebie, w Niemczech dużo pływał i teraz też próbował się tego trzymać. Niekoniecznie to musiało pozytywnie wpływać na odbiór jego ciała, prawda? -Zejdę- rzucił to takim tonem, by Ira miał pewność, że nawet gdyby jednak na głos potwierdził, to on nie jest zły.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 10:56 pm

Odebrał słowa Markusa nieco odmiennie. Wiedział, że jest szczupły, dla niektórych pewnie trochę zbyt, zwłaszcza ostatnimi czasy, ale jednak jakoś... no, może jednak Markus uważał inaczej i miał go za jakiegoś słabego chudzielca? I nawet jeśli o to nie spytał, a Markus nie powiedział tego głośno, to i tak się przez to jakoś... sam nie wiedział, trochę strapił?
Dlatego nie brzmiał jakoś super pewnie, kiedy mówił:
- Nie no, jest zupełnie okej? - Ścisnął przy tym jego udo, jakby chciał go zatrzymać, ale tylko na chwilę, bo jakoś... no...
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyWto Lis 21, 2023 11:12 pm

Zerknął na niego -No, ale jak będzie ci ciężko, to mów?- poprosił, bo jednak nie chciał jakiejś krzywdy zrobić chłopakowi, czy jakoś źle mu się kojarzyć. -A Margie co na święta?- jak już byli przy temacie świat, to mógł o niej wspomnieć? -Możemy też coś razem dla niej zorganizować?- to chyba było i prostsze i chyba też jakoś tak podkreślało to, że są razem i robią takie rzeczy wspólnie?
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 8:59 am

Skinął głową, że jasne, nie ma problemu. Znaczy, że jasne, jak będzie problem, to da znać. Póki co jakoś go nie było. Po prostu... Markus miał dość chudy tylek. Więc chyba da sobie radę. Przynajmniej jakiś czas.
- Wciąż o tym nie myślałem - przyznał, nawet jeśli już dawno powinien miec ogarniętą choć część prezentów. Ale jakoś... nie miał do tego glowy. I czasu. I dlatego trochę dal dupy. - Wiem, że powinienem, ale... Ogarnię coś. - Przetarł twarz dłonią.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 9:37 am

Markus

-Hej, - tym razem, to on sięgnął do jego twarzy, by pogłaskać go po policzku - masz mnie, razem to ogarniemy. Nie myśl, że jesteś z tym wszystkim sam, albo że nie mogę pomóc, pewnie że mogę. Margie wciąż mieszka u nas, więc to też jest argument za tym, że możemy obaj coś wymyśleć. - uśmiechnął się i pochylił, by pocałować go w czoło. -Nie musisz wszystkiego brać na siebie, czy myśleć, że to tak trzeba.- w czym się różni w końcu wspólny prezent dla dziadków, a czym dla Margie?
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 10:10 am

Posłał Markusowi mały uśmiech, bo jego dotyk był czymś miłym.
- Wiem... - Niby wiedział, ale powiedział to takim tonem, że łatwo było się domyślić tego, że będzie jakieś ale. No bo było. - Po prostu... Wiesz, czuję, że powinienem jakoś to wszystko ogarniać? - W końcu to była jego siostra, dziadkowie jego chłopaka, jego chłopak... A ostatnio dawał sobie z tym radę jeszcze mniej niż wcześniej.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 4:09 pm

Markus

- Ale masz mnie, ja mam ciebie, mamy siebie. - uśmiechał się do niego i miał nadzieję, Ira go rozumie, i że go przekona. -więc nie musisz czuć, że wszystko musisz, czy powinieneś ogarnąć, czuj, że masz mnie i razem jest nam prościej i lepiej, prawda? - przynajmniej on to tak czuł, ale może źle, że tak myślał? Może też powinien wszystko sam? Choć przecież... To tak głupio wręcz brzmi, nawet w myślach.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 4:38 pm

- Wiem - zapewnił, bo to nie tak, że tego nie wiedział. Wiedział to, ale... Czasem I tak odzywały się w nim stare przyzwyczajenia. Tak chyba mógł to nazwać. Ale starał się z tym jakoś sobie radzić. Nie szło mu chyba tak tragicznie źle. - Coś wymyślimy. Jest jeszcze czas. - W końcu trzyletnie dziecko nie było aż tak wybredne, żeby kupienie prezentu miało być czymś szalenie trudnym. To akurat było w tym wszystkim najłatwiejszym zadaniem. - Damy radę. - Mówił o nich w liczbie mnogiej, a to już coś, nie?
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 6:09 pm

Kiedy tylko usłyszał jaką liczbę użył Ira, to od razu uśmiechnął się szeroko. Ucieszyła go ta odpowiedź, bo miał nadzieję, że chłopak naprawdę tak uważa i że jakieś wspólne gorsze, ale też i lepsze rzeczy będą dzielić na pół. -Mogę cię pocałować?- zapytał, bo wciąż siedział na jego udach i tak nie wiedział, czy może się pochylić i to zrobić. Wydawała mi się ta pozycja taka w sumie... No, nie chciał odbierać powietrza chłopakowi.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 6:28 pm

Odpowiedział uśmiechem na uśmiech Markusa, no bo dlaczego miałby tego nie robić. Czuł się dobrze, więc uśmiechał się, żeby to pokazać. Tyle I aż tyle.
W końcu miał się bardziej skupiać na pozytywach.
- Tak, jasne. - Bo czemu miałby się nie zgadzać? - To okej. - Odruchowe chciał dodać chyba, ale powstrzymał, bo wiedział, że Markus nie lubi, kiedy to dodaje.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 6:50 pm

Skinął głową jakby samemu siebie utwierdzając w tym, że może pocałować chłopaka. Wiedział, że ten wciąż... Nie chciał nazywać tego problemem, ale wiedział, że Ira czasem woli wolniejsze tempo i Markus doceniał je. To nie tak, że potrzebował wszystkiego na zaraz już, po prostu... Było dobrze tak, jak między nimi było. 
Mimo wszystko pochylił się nad Irą, a wsparł się na dłoni obok jego twarzy. Całował go nieśpiesznie, raczej tak można by rzec, niezobowiązująco.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 9:38 pm

Ruszył się, przez chwilę nieco wiercił, ale nie dlatego, że próbował w jakiś sposób uciec przed dotykiem Markusa czy cokolwiek takiego. Po prostu chciał ułożyć się nieco wygodniej. Tylko tyle. Ale nie przerywał pocałunku. A jeśli już przerywał to tylko po to, żeby ponownie cmoknąć Markusa, pocałować go raz płyciej, raz nieco mocniej.
Mieli czas. W tej chwili przecież nigdzie się śpieszyli, prawda?
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptySro Lis 22, 2023 9:54 pm

Znów przesunął usta na jego szczękę. Była przyjemnie zarysowana, dlatego jakoś tak do niej wracał. Znów też ustami zwiedzał jego szyję, z lewej na prawą, z prawej na lewą. Dłoń zaciskał na pościeli niczym kot, który to robił, gdy było mu przyjemnie. Przymknął oczy, więc nie wiedział jak Ira reaguje, mógł jedynie domyślać się z tego, jak ten się zachowuje. Nie czuł jakiejś odmowy, albo spięcia, więc dalej go całował zsuwając się ustami do dekoltu.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyCzw Lis 23, 2023 8:22 am

Odchylił lekko głowę, żeby w jakiś sposób ułatwić Markusowi to, co robił, i dać mu lepszy dostęp do swojej szyi. I cóż, no, próbował nie reagować... głupio. Jak to często miał w zwyczaju. Spinał się, uciekał albo coś równie dobrego... Teraz starał się zachować spokój i wytłumaczyć samemu sobie, że przecież nic złego się nie dzieje, tak? Jest miło. Jest okej. Nie ma o co się spinać.
I może to było dość...żałosne, że musiał to sobie tłumaczyć, ale chyba jednak w jakiś sposób to działało. Przynajmniej pod tym względem, że jeszcze nie panikował.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyCzw Lis 23, 2023 9:25 am

Markus

To nie tak, że mu się nie podobało... Wręcz przeciwnie - podobało aż za bardzo, żałował nawet że Ira ma sweter z dość wysokim dekoltem. Nie mógł przez to zsunąć się ustami niżej.
A może to jednak i dobrze?
Sięgnął dłonią do boku jego ciała i przez ubrania go dotykał. Wciąż miętosząc pościel drugą. To było wciągające, uzależniające. Mógłby tak bez końca, choć jeszcze myśl, że czasem lepiej wcześniej skończyć niż później, wciąż się w nim tliła. Schodziła coraz dalej, coraz głębiej, ale jednak wciąż siedziała. Dlatego jednak jeszcze skradł parę chwil i uniósł się. Ira mógł więc zobaczyć jakie ma rumieńce i lekko zamglone oczy.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyCzw Lis 23, 2023 9:46 am

Lubił, kiedy Markus sięgał ustami do tego miejsca na szyi, tego tuż pod żuchwą. To nie było może żadne specjalne miejsce, nic szczególnego, ale jednak całkiem to Lubił. To było zwyczajnie miłe. I nawet jeśli to mogło nie brzmieć tak, jakby to było coś wow, bo przecież miłe to w sumie nic wielkiego, ale... Dla niego to już coś znaczyło. Sporo.
Nie zrobił nic wielkiego, po prostu nadal trzymał dłoń na udzie Markusa i... I w sumie jakoś nie wiedział co więcej zrobić. Zawsze czuł się tak... głupio, kiedy chodziło o sprawy seksu. Okej, przez większość czasu.
Dlatego po prostu gapił się na Markusa jak ten pajac.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 EmptyCzw Lis 23, 2023 12:52 pm

Markus

Nie bardzo wiedział co ma zrobić, czy się Irze podoba, czy się podobało to co zrobił. Za bardzo nie chciał się ruszać, bo bał się, że chłopak wyczuje jego reakcję i... No, może już sama ona mu się nie spodobać.
-Lubię cię całować.- przyznał to na głos, bo czuł tak, żeby to teraz powiedzieć na głos. -Ale chyba zejdę z ciebie?- wolałby to zrobić, gdy chłopak nie będzie się ruszać, żeby nie było wpadki.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 28 Empty

Powrót do góry Go down

Meet the Rutherford's
Powrót do góry 
Strona 28 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Meet the Rutherford's-
Skocz do: