Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Meet the Rutherford's

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

Liczba postów : 9213

Meet the Rutherford's - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 7:45 pm

- Chyba zgłupiałeś. - Spojrzał na Markusa i to faktycznie w sposób, który miał sugerować, że naprawdę ma go za wariata. W tej konkretnej chwili. No bo skąd Markus wpadł na pomysł spania na materacu w swoim własnym domu? Po co? - Nie będę spał w łóżku, jeśli ty będziesz spał na materacu. - To wydawało mu się być niemalże niewłaściwe.
- Też nigdy tego nie czytałem - przyznał, ale jakoś nie było mu z tego powodu wstyd.
- Tak właściwie to mnie podrzucił. Nie podobało mu się, że włóczę się po ulicach. - W końcu chodzić mógł gdziekolwiek, no nie?
Powrót do góry Go down
https://stucky-is-marvelous.forumpolish.com
StuckyO.

StuckyO.

Liczba postów : 8221

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 8:06 pm

-Okej...- Markus był nieco zaskoczony, no bo wcześniej nie spali w tym łóżku razem, ale nie zamierzał narzekać. Został więc w pokoju i usiadł na krześle obok biurka. -Jak masz ochotę to możemy poczytać razem.- Może komiksy prościej było wspólnie czytać, ale Pottera też powinni dać radę. -Co?- roześmiał się -Cały tata, mam nadzieję, że nie jesteś na niego zły.- spojrzał na niego przepraszająco.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 8:27 pm

- Nie patrz tak. Nie pierwszy raz to przerabiamy. - Wywrócił oczami. Okej, rozumiał, że Markus może nie chcieć spać z nim w jednym łóżku, bo był... trudny pod tym względem, ale nadal nie zamierzał spać w łóżku Markusa, jeśli ten będzie spać na materacu. To w końcu było łóżko Markusa.
- Będziesz musiał mi streścić to, co przeczytałeś. Nie chcę, żebyś musiał się cofać. - Poza tym to jednak wątpił, żeby początkowa fabuła była jakoś szalenie skomplikowana, żeby musiał się w to wczytać.
- Nie dyskutowałem z nim jakoś przesadnie, więc nie było tak źle. - Wiedział, że jakby stanął okoniem, to mogliby się na siebie pogniewać.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 8:33 pm

-Ostatnio dałem radę, także chyba nie będzie i dziś źle.- Z krzesła przeszedł na łóżko. Cóż, on był gotowy już do spania, więc zapytał-Chcesz wziąć prysznic? Ręczniki mamy w dolnej szafce. - Ira wiedział, gdzie jest łazienka. -Osierocony chłopak mieszka u wujostwa, które go nie cierpi.- skwitował początek jednym zdaniem. No, ale czy to do nich nie pasowało? -On po prostu się martwi i troszczy.- a to nie było nic złego.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 8:50 pm

- Możemy spać razem. Położę się od ściany, ty mnie zwiążesz i nie będzie tak źle - zaproponował to całkiem poważnie. Choć samo położenie się do ściany już mogłoby sporo dać. Tak sądził.
- Przydałoby mi się. - Może i nie śmierdział, ale jednak nigdy nie lubił kłaść się do łóżka brudny. Nawet jeśli miał zakładać te same ubrania, to jednak od razu był czyściejszy. To pomagało mu w tym jego marnym spaniu.
- Jaka szkoda, że nie mam wujostwa... Miałbym dwa w jednym... Matkę mógłby trafić szlag, a ja zostałbym czarodziejem... - No aż się rozmarzył, kiedy skierował się w stronę wyjścia z pokoju, żeby pójść do łazienki.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 8:53 pm

-Od ściany wciąż jest szansa, że mnie skopiesz.- zaśmiał się-Więc ja od niej śpię.- skinął głową, bo tak, Ira może spokojnie skorzystać z prysznicu, a on... Uspokoi rozbiegane myśli. Dopiero co się całowali i mieli spać w jednym łóżku, to jednak... Coś innego niż wspólne nocowanie bez całowania. -Widzisz? Może jeszcze dostaniesz swój list.- rzucił jeszcze tak, by Ira go usłyszał.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 9:43 pm

Wiedział już, co gdzie znajduje się w domu Adamsów, dlatego bez problemu ogarnął się w łazience. Wiedział skąd wziąć wszystko, co potrzebne, i gdzie później wszystko odłożyć. Czasem to aż zastanawiał się nad tym, że takie... zaadaptowanie się tak łatwo mu przyszło. Czuł się u Adamsów dobrze, nawet jeśli ci czasem... przesadzali. Ale to już omówili.
Wziął prysznic, osuszył się, przepłukał usta, a potem na powrót narzucił na siebie część ubrań, żeby wrócić do Markusa. Nie chciał niczego przesadnie przeciągać, było już w końcu późno.
- Przygotowałeś liny...? - rzucił do Markusa, wchodząc do pokoju, nawiązując w ten sposób do własnych słów o tym, że Markus powinien go lepiej związać.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 9:53 pm

Siedział na łóżku, bo no, myślał, że jak przywita go na leżąco, to będzie dziwnie. -Nie, mam do ciebie zaufanie, więc liny i kajdanki zostały na miejscu.- zaśmiał się, choć no... Wszystko nabierało nowego kontekstu, albo on to sobie ubzdurał, że tak się dzieje. W końcu... Przecież to Ira. 
Dlatego wreszcie odpuścił i zachował się tak, jak by się zachował wcześniej. Po prostu się już położył. Nie był jakoś śpiący, ale wiedział, że pewnie zaśnie. -I serio chcesz pod ścianą?- zapytał, bo właściwie to właśnie pod nią się układał.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 10:07 pm

- Jest opcja, że będę kopał ścianę zamiast ciebie. - Wzruszył ramionami. Po prostu najbezpieczniejszą opcją wydawało mu się położenie twarzą do ściany, bo przynajmniej ostatnio jakoś tak... sypiał wtedy trochę spokojniej. Może dlatego, że jak przez sen raz i drugi przyłożył z kopniaka w ścianę, to potem mu się już odechciewało? Albo jak dochodził do ściany to stwierdzał, że nie ma się dalej pchać i wrzucał na luz? A może to po prostu zbieg okoliczności. - Jeśli wolisz spać od ściany to okej. - W końcu nie widział powodu, żeby się o to domawiać.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyNie Wrz 03, 2023 10:22 pm

-To ty śpij, - przesunął się tak, że chłopak mógł zająć miejsce pod ścianą. -ufam ci. - a że takie słowa trzeba poprzeć czynami, to jak najbardziej teraz zamierzał to udowodnić. To nie było w końcu ciężkie, wystarczyło się tylko przesunąć na łóżku o miejsce. -Daleko spacerowałeś?- zapytał, bo nocne spacery w tych okolicach... No nie brzmiało to jak coś, co było w stu procentach bezpieczne. Więc w sumie dobrze, że ojciec się na niego natknął i go przywiózł.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 7:33 pm

- To akurat zaufanie dość łatwe do utracenia. - Bo cóż, jeśli jednak w nocy powywija nogami, to nie będzie tak do końca zależne od niego. W końcu świadomie tego nie robił. Ani z premedytacją. Więc trochę głupio byłoby przez to stracić teraz to zaufanie, no nie?
Oczywiście żartował, nie mówi tego przecież poważnie.
Wsunął się na łóżko, żeby zająć miejsce przy ścianie.
- Bez obaw - rzucił, widząc spojrzenie Markusa. - Żyję tu szesnaście lat i nic spektakularnego nie spotkało mnie na tych ulicach. Wiem, gdzie chodzić. - A to jednak robiło naprawdę sporo. Inaczej można było mieć problem.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 7:38 pm

-Akurat nie miałem tego ani na myśli, ani właśnie nawet nie pomyślałem, że to tak możesz odebrać.- zaśmiał się -Więc tego mojego zaufania nie pozbędziemy się tak łatwo.- W końcu nie da się pokonać skopaniu. -Mimo wszystko, nawet jak się wie, to... Czasem bywa różnie.- nie chciał czarnowidzieć, czy krakać teraz coś. -No i twój bff z pewnością docenił to, że mógł ci pomóc i wiesz, morale poszły w górę.- położył się na boku, a ręce wsunął pod poduszkę.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 7:51 pm

- Wiem, ze różnie bywa. - Dlatego mówił, ze nie stało mu się nic spektakularnego, a nie, że nic-nic. To drobna różnica. - I muszę sobie chyba kupić jakąś mniej... seksownie prowokacyjną kurtkę... - zaczął żartobliwym tonem, bo co robić, jak nie się śmiać - bo wzięto mnie za nieletnią dziwkę. - Okej, no zaśmiał się, ale nie jego wina, że go to bawiło, tak? - Gość, który chciał mi zapłacić za loda, wyglądał jak Flanders... - Chyba właśnie ten wąsik i świętoszkowaty sweterek najbardziej go bawił
Choć tak naprawdę w tej sytuacji zdecydowanie nie było nic do śmiechu.
- Więc wiesz, bój się, jak rano wystawię ci rachunek... - Trącił Markusa lekko łokciem, bo sam leżał na plecach, znajdując się tak blisko ściany, jak mógł. Ale ze swoim chudym tyłkiem nie znajdował szalenie dużo miejsca tak czy siak.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 8:53 pm

-Co?!- aż usiadł na łóżku, bo cóż, no jemu do śmiechu nie było. Był raczej dość dobrze przerażony tym, co Ira mu powiedział. Nawe jeśli ten się śmiał. -Zapamiętałeś rejestrację? Albo markę i kolor?-zapytał dość poważnym tonem. -To trzeba tacie powiedzieć, w końcu on... W końcu on kogoś wykorzysta, nie można pozwolić, by mu to uszło na sucho.- Wierzył w wymiar sprawiedliwości i to, że takie zachowanie zasługuje na karę.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 9:05 pm

- Nie...? - Spojrzał na Markusa nieco bez zrozumienia, bo jednak sam przejmował się czymś takim jakoś mniej. W końcu gość go nie napastował ani nic, a wręcz chciał... no, może nie uczciwie, ale jednak zapłacić. Więc po co tu zapamiętywać numery? - Powiedziałem twojemu ojcu, że ktoś się tam chyba puszcza, skoro ktoś mnie o to pytał. - Wzruszył ramionami na tyle, na ile mógł w takiej pozycji. Może i nie powinien kablować, nawet jeśli prostytucja nie była legalna, ale jednak jeśli faktycznie robiły to tam jakieś nieletnie jednostki, to lepiej żeby trafiły na ojca Markusa, no nie?
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 9:22 pm

-Okej, to znaczy... Och- pokręcił głową -powiedziałeś mu o kimś, kto to robi za kasę, nie powiedziałeś kto tę kasę chce wydać... Chyba lepiej jest dwie strony znajdywać.- W końcu jak on im nie zapłaci, to zrobi to ktoś inny, skoro oni nie będą stać, to stanie ktoś inny.-Po prostu... Uważaj na siebie, dobrze?- położył się z powrotem, choć coś czuł, że będzie mu ciężko zasnąć. -Martwię się.- wytłumaczył swoją reakcję.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 9:47 pm

- No nie powiedziałem, bo nie wiem, kto robi za kasę...? - zauważył, bo nie miał jak mu o tym powiedzieć, bo nie wiedział, kto niby takie rzeczy robi. - I jakoś nie prosiłem gościa o wizytówkę, a dla mnie czerwony samochód to czerwony samochód, jestem okropnym ignorantem. - No taki był beznadziejny pod tym motoryzacyjnym względem.
- Nic mi się tam nie stało, wiec nie ma co się martwić. - Tak przynajmniej to postrzegał i nie sądził, żeby Markus musiał rwać nad tym włosy z głowy.
Powrót do góry Go down
StuckyO.

StuckyO.

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyPon Wrz 04, 2023 9:56 pm

[Te ich odpowiedzi mnie rozwalają xD https://www.youtube.com/shorts/8rzHli7kDpY ]

-Mam nadzieję, że do następnego razu nie dojdzie, ale jeżeli... jeżeli... to zapamiętaj rejestrację, okej?- poprosił, choć miał naprawdę żywą nadzieję, że nigdy Ira nie będzie musiał tego zrobić. -Po prostu... Och, wróćmy do twojego kopania... Zawsze tak spałeś, czy od jakiegoś czasu?- wolał zmienić temat, bo wciąż był jakoś zmartwiony, nieco wystraszony. No i miał nadzieję, że jeżeli ojciec patrolował wskazaną przez Irę okolicę, to coś załatwi.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 11:04 am

- Okej, okej. - Nie szczególnie sie tym teraz przejmowal, no ale dobra, jak następnym razem Ned Flanders w wersji live weźmie go za dziwkę, to zapamięta numery.
Choć pewnie nie, bo nigdy nie lubił zapamiętywać cyfr.
- Nie wiem, tak jakoś mi to przyszło. - Wzruszył ramionami. Chyba z wiekiem coraz bardziej się wiercił, zyskując tendencje do niespokojnego snu. - Nie wiem dlaczego i skąd. - Mógł się domyślać, ale co to niby zmieni? Ma łykać proszki na spokojny sen? - Takie nocne ADHD.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 1:50 pm

Markus

-Może masz po prostu żywe sny, wiesz, psy czasem machają łapami i mówi się, że biegną w śnie, który śnią. - zaśmiał się lekko i miał nadzieję, że te porównanie nie urazi Iry. Nie wiedział, czy też inne zwierzęta są "żywe" w czasie snu. W sensie, czy są ruchliwe. -Albo... Zjadasz słodkości przed spaniem, masz za dużo cukru i organizm stara się zniżyć poziom. - wiedział, że to tak nie działa, ale plótł głupoty przyjacielskim tonem, tak żeby już nie myśleć, że Irze mogło się coś stać wcześniej. -Albo chcesz być bokserem, czy biegaczem, więc spełniasz się podświadomie w snach?- opowiadał dalej bez ładu i składu.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 2:11 pm

- Wiem, że mam szczenięce oczy, ale żeby tak od razu porównywać mnie do psa...? - parsknął, ale parsknął z rozbawienia, a nie z jakiejś złośliwości czy coś. - Mam chociaż nadzieję, że widzisz mnie jako uroczego spaniela, a nie jakiegoś rozszczekanego shih-tzu. - No dopiero wtedy by się uraził.
- Nie jadam słodyczy, więc czy ty właśnie sugerujesz, że jestem tak przesłodki, że samemu sobie podnoszę cukier...? - Przekręcił głowę tak, żeby móc dobrze spojrzeć na Markusa i zatrzepotał do niego rzęsami. To wręcz ociekał słodyczą, no.
Jakoś tak tego wolał się doczepić, a nie bycia biegaczem.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 2:47 pm

Markus

-Och, oczywiście, że uroczy i słodki spaniel. Widzisz jak to się pięknie łączy? Te moje tezy? A jeszcze Nobla nie mam. - zażartował. Cieszył się, że Ira miał dystans do siebie i miał nadzieję, że uda mu się tego nauczyć od niego. -Jakbyś tylko teraz siebie widział. - uśmiechnął się szeroko. Sam go... Nie widział. A raczej bardzo słabo? Winą było brak oświetlenia i okularów na nosie. No ale głęboko wierzył jak Ira może teraz wyglądać, no i znał jego twarz niemalże na pamięć.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 3:39 pm

- Chcesz Nobla to wpadnij na coś bardziej oczywistego niż to, że jestem uroczy. To już każdy wie. - Uniósł głowę z poduszki na tyle, żeby jakoś zarzucić tą swoją grzywką. W końcu bez zarzucenia grzywką nie ma efektu, no nie? Bez tego nic nie ma efektu...
- Widzę siebie oczami mojej wyobraźni... - Cóż, tak naprawdę to nie, nie myślał o tym teraz za bardzo. Ale gadać może różne bzdury, nie?
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 3:54 pm

Markus

-Och, ale może ja tę teorię poprę jakimś równaniem. Tak, jest tylko teorią, który wszyscy popierają. - zażartował. -Tylko muszę założyć okulary, by lepiej widzieć. - zaśmiał się. -To poetycko zabrzmiało, może napisz wiersz lub piosenkę?- nie kpił sobie z niego, a jedynie stwierdził fakt, jak słowa chłopaka zabrzmiały. -Bez okularów również widzę cię oczyma wyobraźni - on poetą nie był, no i teraz jedynie powtórzył za chłopakiem. -Może Łasica później będzie śpiewać.- dodał, żeby nie było, że sugeruje jakieś puste pisanie.
Powrót do góry Go down
N'rill'iree
Admin
N'rill'iree

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 EmptyWto Wrz 05, 2023 5:01 pm

- O panie... - rzucił to tak, jakby naprawdę Markus go teraz w jakiś sposób dobijał. No, może w małej, malutkiej części tak właśnie było, bo jednak Markus i ta jego miłość do matmy... O tak, to zdecydowanie potrafiło być dobijające dla kogoś takiego, jak on, który absolutnie gardził matmą...
No było to okropieństwo, no.
- Jak napiszę piosenkę, będziesz pierwszym, któremu się pochwalę. - Co prawda rzucił to nieco na odczepnego, ale taka była prawda. Jakby coś napisał, to poszedłby z tym do Markusa.
- I ta, lepiej nie - parsknął, bo takiego wycia na swoją cześć to jednak nie chciał...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Meet the Rutherford's   Meet the Rutherford's - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Meet the Rutherford's
Powrót do góry 
Strona 12 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's
» Meet the Rutherford's

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Meet the Rutherford's-
Skocz do: